Ben jij professioneel, flexibel, en vind je het fijn om in een team met andere zelfstandig zorgverleners te werken? Kortom, ben je een teamplayer met een groot zorghart? Of wil je graag aan de slag als zelfstandige, maar houden de administratie en de bureaucratie je tegen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij Wijkhaeghe zijn we continu op zoek naar zorgverleners die op zelfstandige basis bij onze klanten aan de slag gaan. Hierbij is er veel ruimte voor eigen initiatief en doordat je in een klein, vast team werkt, bouw je echt een band op met onze klanten.

Bij Wijkhaeghe ligt de nadruk op kwalitatieve en deskundige zorg, met een hoog service niveau. Je hebt tijd voor zorg en begeleiding bij onze klanten en zorgt er met oprechte aandacht voor dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Richt jij je naast het verzorgen en verplegen ook graag op welzijn? Dan komen we graag met je in contact!

Werken via Wijkhaeghe betekent dat jij je kan richten op hetgeen je goed in bent, namelijk het zorgen vóór en bij onze klanten. Wij zorgen dat alle administratie en contracten goed geregeld zijn zodat je daar geen omkijken naar hebt. Door onze kennis van de wet – en regelgeving kunnen we je voorzien van deskundig advies.

Als je je gegevens hieronder achter laat nemen we zo snel mogelijk contact met je op!

Urenregistratie

Ben je al werkzaam via Wijkhaeghe? Dan kan je via onderstaand icoon je uren registreren:

No response from API.

Persoonlijke gegevens

Adres

Bericht