Wijkhaeghe kijkt graag samen met u welke diensten het beste aansluiten bij uw wensen. Vervolgens wordt er een vast team van zelfstandig zorgverleners om u heen georganiseerd, zodat u zoveel mogelijk dezelfde gezichten ziet. 

Onderstaand overzicht is een greep uit onze dienstverlening.

Happy senior man with carer reading a novel together

Persoonlijke verzorging

U heeft ondersteuning nodig bij persoonlijke verzorging. Bijvoorbeeld bij het wassen, douchen en/of aankleden.
senior adult getting care and assistance

Verpleging

U heeft verpleegkundige zorg nodig, bijvoorbeeld na een operatie of gedurende een revalidatieperiode. Wij kunnen u desgewenst ook voorzien van advies.
zorg-cropped

Mantelzorgondersteuning

De overheid doet een groot beroep op het netwerk rondom een zorgvrager. Soms kan het prettig zijn om hierin ondersteund te worden, zodat de mantelzorger even ontlast wordt. Dit kan voor een korte of langere periode.
thuiszorg

Terminale zorg

Zorg in de laatste levensfase. We begrijpen als geen ander hoe belangrijk het in deze fase is om zorg te krijgen van een klein, vast team. Samen met u en uw naasten kijken we naar de beste mogelijkheden.
thuiszorg

Nachtzorg en 24 uurs zorg

U heeft in de nacht zorg nodig en voelt zich veiliger als er iemand in huis is? Of u wilt van een goede nachtrust genieten, zodat u de zorg voor uw partner overdag goed aan kan? Nachtzorg is mogelijk voor één, meerdere of alle nachten per week.

Wanneer u behoefte heeft aan andere vormen van ondersteuning dan kijken we graag naar de mogelijkheden hiervoor. Bij ons krijgt u altijd een passend advies.

Alle zorgmomenten zijn mogelijk vanaf 1 uur per keer, op het door u gewenste tijdstip.